Announcement Announcement Module
No announcement yet.
Spring Webflow embedded mode in portlet Page Title Module
Move Remove Collapse
Conversation Detail Module
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Spring Webflow embedded mode in portlet

    Is spring webflow embedded mode supported in portlet environment? How do we achieve partial rendering in portlet environment.

    I have setup a test project using spring webflow 2.3+tiles 2.2 running on Websphere Portal

    The initial view comes up and partial rendering using AJAX works in initial view (I can re-render it without doing the whole page submit). However when I transition to next view, nothing happens in the screen. If I use fiddler to trap the return message "Failed to find resource /WEB-INF/servlet/view" .

    Is this feature supposed to work in a portlet environment and I am doing something incorrect or whether this is a dead end. If so is there a different way to achieve a similar outcome.

    Thanks for any help.

    TR><TD><B>Root Cause:</B><div id="mybox"><PRE> JSPG0036E: Failed to find resource /WEB-INF/servlet/view
    <BR>	at;;
    <BR>	at;;<BR>
    	<BR>	at org.apache.tiles.servlet.context.ServletTilesRequestContext.forward&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.servlet.context.ServletTilesRequestContext.dispatch&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.renderer.impl.TemplateAttributeRenderer.write&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.renderer.impl.AbstractBaseAttributeRenderer.render&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.renderer.impl.ChainedDelegateAttributeRenderer.write&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.renderer.impl.AbstractBaseAttributeRenderer.render&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.impl.BasicTilesContainer.render&#40;;
    	<BR>	at org.apache.tiles.impl.BasicTilesContainer.render&#40;;
    	<BR>	at org.springframework.js.ajax.tiles2.AjaxTilesView.renderMergedOutputModel&#40;;
    	<BR>	at org.springframework.web.servlet.view.AbstractView.render&#40;;
    	<BR>	at org.springframework.web.servlet.ViewRendererServlet.renderView&#40;;<BR>	at org.springframework.web.servlet.ViewRendererServlet.processRequest&#40;;<BR>

  • #2

    Have you solved this? I'm in the same situation currently...