Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Help with Spring BlazeDS Integration Testdrive Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • jdr557
    started a topic Help with Spring BlazeDS Integration Testdrive

    Help with Spring BlazeDS Integration Testdrive

    I am having trouble getting the Spring BlazeDS Integration samples working.

    I am using Windows XP and Flex Builder 3.0.2 and Tomcat 6
    Following the instructions in Jeremy Grelle's blog
    blog.springsource.com/2008/12/17/using-spring-blazeds-integration-m1/

    I downloaded the samples and sampledb directories and placed them in
    [tomcat-home]/webapps/
    I started the database, then started Tomcat. Accessed the first sample project from
    localhost:8080/samples/testdrive-101/index.html
    But all that loads are two orange panes with no pictures or data in them. The other sample applications give similar results-- orange panes, but no data, even when I click "Get Data".

    Am I missing something? This is my first post here, so I welcome any help from more experienced users.

    Thank You,

    Jack Desert
    (Yes, I left out the "http"s in those addresses-- to get around the "no URLs in your first post" feature)

  • kannanMugundan
    replied
    Hi,

    Thanks for the suggestion, but unfortunately, still it is not working.

    1) when I tried to add the flex project nature, error "the chosen operation is not enabled".
    2) I did select the options for remote object access service and provided the path of blazeds.war


    If you want I can attach the required files, to see the coding
    But as i said there is no change, I just create a new project and copy the files from the sample tutorial.

    Leave a comment:


  • bh5k
    replied
    Just a guess, but it sounds like you aren't joining the projects in Flex Builder.

    Something similar to this: http://corlan.org/2008/06/07/adding-...a-wtp-project/

    Leave a comment:


  • kannanMugundan
    replied
    Using tomcat 6.0.18

    Hi,

    I am using my Tomcat 6.0.18 Installation and WASCE v2, not the one which comes with that sample, actually I am trying to recreate that sample and run on my tomcat.

    The sample runs perfectly with the tomcat which is shipped with the sample program, but the same code, I copy and create my project using flex builder 3 (flex/java project), it is not running. but runs when I provide the endpoint.


    So please help me , if I need to check some other settings.
    Last edited by kannanMugundan; Feb 18th, 2009, 09:35 PM.

    Leave a comment:


  • bh5k
    replied
    Tried this?

    Have you tried following this example using the tomcat that they ship? http://forum.springframework.org/showthread.php?t=66542

    Leave a comment:


  • kannanMugundan
    replied
    endpoint

    Some how I managed to run the sample project, after I hard coded the endpoint in the remote object
    like

    <mx:RemoteObject id="ro" destination="contact" endpoint="/test/spring/messagebroker/amf" />

    but I am not sure if this is correct way, and also I don't want to hard code it ("test" is my project name/context path ).

    I also found some information to set the channel dynamically by getting the channel information from a xml file.

    Any further information on how to avoid this hard coded endpoint is appreciated.

    Thank you
    Kannan

    Leave a comment:


  • kannanMugundan
    replied
    Get Data does not retun anything

    I downloaded the test drive sample and created a WAR file after placing the xalan.jar in WEB-INF/lib folder, there is no error during deployment, (I am not publishing through WTP). When I click on getData , nothing happens, no error on server console, or on screen.

    I tried in WASCE v2 and weblogic 10.4.5, still not working. while I try to figure out the problem, any help would be great.

    Thank you
    Kannan

    Leave a comment:


  • jdr557
    replied
    Tomcat

    I've been starting Tomcat manually. I'm using tomcat 6.0.18.

    Leave a comment:


  • jiwenke
    replied
    Do you start your tomcat ? Or what is your Tomcat's version? I am using 6.0.xxx
    In WTP , you can start Tomcat invoke the browser in the IDE.But you need to configure the run configuration and point to the Tomcat6.0 installation location.

    Leave a comment:


  • jdr557
    replied
    Originally posted by jiwenke View Post
    I use WTP to setup the samples it works fine , but there are additional things needed to do before the it data showed:
    1.Change the MacOS JRE to JRE1.6 (I am using JDK1.6 and Windows XP)
    2.Put xalan.jar into the samples/WEB-INF/lib

    Restart the server and link to the url ...
    Thanks for the response. As you recommended, I put xalan.jar into samples/WEB-INF/lib, and now one of the sample apps appears to be working. It's the one at /samples/testdrive-webservice. The others still show no data. I also searched for reference to a MacOS JRE and found none-- is this in the WTP setup or somewhere in the 'samples' directory?

    I'm not familiar with WTP, but I may need to go that route if it won't work any other way. Before I do, what does it take for this example to run like a typical tomcat app in
    [tomcat-home]/webapps ? Would the settings be the same as for using WTP?

    Jack Desert

    Leave a comment:


  • jiwenke
    replied
    Try using the sample in Eclipse WTP

    I use WTP to setup the samples it works fine , but there are additional things needed to do before the it data showed:
    1.Change the MacOS JRE to JRE1.6 (I am using JDK1.6 and Windows XP)
    2.Put xalan.jar into the samples/WEB-INF/lib

    Restart the server and link to the url ...

    Leave a comment:

Working...
X