Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Flash movie not loaded Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Flash movie not loaded

    Hi

    I am trying to insert flash (.swf) movies (Fusion Charts) into a Spring project however, it will not display them in any browser - it just just shows an empty space - right clicking shows message 'movie not loaded'.

    It works fine testing with html file locally but deployed it does not, even just with a simple html file with a .swf embedded.

    An example of the simple (html/.swf) insert code is below (this is the lastest code inserted by Dreamweaver for displaying a flash movie).

    <object classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="200" height="200" id="FlashID" title="test">
    <param name="movie" value="../charts/test.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="opaque" />
    <param name="swfversion" value="15.0.0.0" />
    <!-- This param tag prompts users with Flash Player 6.0 r65 and higher to download the latest version of Flash Player. Delete it if you don’t want users to see the prompt. -->
    <param name="expressinstall" value="../scripts/expressInstall.swf" />
    <!-- Next object tag is for non-IE browsers. So hide it from IE using IECC. -->
    <!--[if !IE]>-->
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="../charts/test.swf" width="200" height="200">
    <!--<![endif]-->
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="opaque" />
    <param name="swfversion" value="15.0.0.0" />
    <param name="expressinstall" value="../scripts/expressInstall.swf" />
    <!-- The browser displays the following alternative content for users with Flash Player 6.0 and older. -->
    <div>
    <h4>Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.</h4>
    <p><a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"><img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" /></a></p>
    </div>
    <!--[if !IE]>-->
    </object>
    <!--<![endif]-->
    </object>

    The scripts and the charts folder have security settings <intercept-url pattern="/scripts/**" access="permitAll"/>
    <intercept-url pattern="/charts/**" access="permitAll"/>

    Has anyone any idea why it is not working?

    many thanks,
    Last edited by bobguinn; Jun 22nd, 2012, 07:37 AM.
Working...
X