Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Tomcat hangs on start up of spring hibernate web app Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tomcat hangs on start up of spring hibernate web app

    My web project was working perfectly, it includes: spring3 and hibernate3. After renaming some fields in eclipse by the help of eclipse refactoring, tomcat could't start anymore. It hangs on these logs below:

    Code:
     ......
        ......
        ......
    
    2012-03-15 15:55:48,131 INFO [org.hibernate.connection.ConnectionProviderFactory] [newConnectionProvider] - <Initializing connection provider: org.springframework.orm.hibernate3.LocalDataSourceConnectionProvider>
    2012-03-15 15:55:53,763 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <RDBMS: MySQL, version: 5.0.77>
    2012-03-15 15:55:53,778 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <JDBC driver: MySQL-AB JDBC Driver, version: mysql-connector-java-5.1.15 ( Revision: ${bzr.revision-id} )>
    2012-03-15 15:55:53,825 INFO [org.hibernate.dialect.Dialect] [<init>] - <Using dialect: org.hibernate.dialect.MySQLDialect>
    2012-03-15 15:55:53,825 INFO [org.hibernate.transaction.TransactionFactoryFactory] [buildTransactionFactory] - <Transaction strategy: org.springframework.orm.hibernate3.SpringTransactionFactory>
    2012-03-15 15:55:53,841 INFO [org.hibernate.transaction.TransactionManagerLookupFactory] [getTransactionManagerLookup] - <No TransactionManagerLookup configured (in JTA environment, use of read-write or transactional second-level cache is not recommended)>
    2012-03-15 15:55:53,841 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Automatic flush during beforeCompletion(): disabled>
    2012-03-15 15:55:53,841 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Automatic session close at end of transaction: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,841 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <JDBC batch size: 15>
    2012-03-15 15:55:53,841 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <JDBC batch updates for versioned data: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,856 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Scrollable result sets: enabled>
    2012-03-15 15:55:53,856 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <JDBC3 getGeneratedKeys(): enabled>
    2012-03-15 15:55:53,856 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Connection release mode: auto>
    2012-03-15 15:55:53,856 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Maximum outer join fetch depth: 2>
    2012-03-15 15:55:53,872 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Default batch fetch size: 1>
    2012-03-15 15:55:53,872 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Generate SQL with comments: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,872 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Order SQL updates by primary key: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,872 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Order SQL inserts for batching: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,872 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [createQueryTranslatorFactory] - <Query translator: org.hibernate.hql.ast.ASTQueryTranslatorFactory>
    2012-03-15 15:55:53,887 INFO [org.hibernate.hql.ast.ASTQueryTranslatorFactory] [<init>] - <Using ASTQueryTranslatorFactory>
    2012-03-15 15:55:53,887 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Query language substitutions: {}>
    2012-03-15 15:55:53,887 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <JPA-QL strict compliance: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,887 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Second-level cache: enabled>
    2012-03-15 15:55:53,903 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Query cache: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,903 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [createRegionFactory] - <Cache region factory : org.hibernate.cache.impl.NoCachingRegionFactory>
    2012-03-15 15:55:53,903 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Optimize cache for minimal puts: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,903 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Structured second-level cache entries: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,919 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Statistics: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,919 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Deleted entity synthetic identifier rollback: disabled>
    2012-03-15 15:55:53,919 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Default entity-mode: pojo>
    2012-03-15 15:55:53,919 INFO [org.hibernate.cfg.SettingsFactory] [buildSettings] - <Named query checking : enabled>
    2012-03-15 15:55:54,090 INFO [org.hibernate.impl.SessionFactoryImpl] [<init>] - <building session factory>
    2012-03-15 15:55:54,714 INFO [org.hibernate.impl.SessionFactoryObjectFactory] [addInstance] - <Not binding factory to JNDI, no JNDI name configured>
    2012-03-15 15:55:54,933 INFO [org.springframework.orm.hibernate3.HibernateTransactionManager] [afterPropertiesSet] - <Using DataSource [org.apache.commons.dbcp.BasicDataSource@d99277] of Hibernate SessionFactory for HibernateTransactionManager>
    Before refactoring the log continued like this below:

    Code:
    2012-02-29 07:52:39,822 INFO [org.springframework.ws.soap.saaj.SaajSoapMessageFactory] [afterPropertiesSet] - <Creating SAAJ 1.3 MessageFactory with SOAP 1.1 Protocol>
    2012-02-29 07:52:39,853 INFO [org.springframework.oxm.jaxb.Jaxb2Marshaller] [createJaxbContextFromContextPath] - <Creating JAXBContext with context path [aheeva.webService.oxm]>
    2012-02-29 07:52:40,571 INFO [org.springframework.web.servlet.mvc.support.ControllerClassNameHandlerMapping] [registerHandler] - <Mapped URL path [
    .......
    .......
    .......
    There are no errors anywhere strange! Does Spring have any bugs? Why doesn't it tell if the scans or any other processes are faulty, I can't get it. Everything in Eclipse seems fine, nevertheless Tomcat hangs, this is really absurd!
Working...
X