Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Problem running a Spring 3 MVC + Hibernate Web App Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem running a Spring 3 MVC + Hibernate Web App

    Hi,

    I am trying to run a simple web application which I got from the internet. It's using Spring 3 MVC and Hibernate with Oracle DB running locally on my pc. I am trying to deploy and run the application through Apache Tomcat 7.0 in my Eclipse IDE. Not getting any error on the console log that would give me a lead. But gettiing a 'HTTP Status 404' error while bring up the web page. Here's portion of the console output -
    Code:
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
    INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: D:\bea\jdk160_05\bin;.;C:\WINDOWS\Sun\Java\bin;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:/Program Files/Java/jre6/bin/client;C:/Program Files/Java/jre6/bin;C:/Program Files/Java/jre6/lib/i386;C:\oraclexe\app\oracle\product\10.2.0\server\bin;D:\Oracle\product\11.2.0\client_1\bin;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\Common Files\M-Tech;C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures;C:\Eclipse Helios\workspace\SWFUpload\WebContent\uploads;D:\bea\jdk160_05\bin;C:\apache-maven-3.0.3-bin\apache-maven-3.0.3\bin;C:\Documents and Settings\ahsant\Desktop\Eclipse Helios\eclipse-jee-helios-SR2-win32\eclipse;
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.tomcat.util.digester.SetPropertiesRule begin
    WARNING: [SetPropertiesRule]{Server/Service/Engine/Host/Context} Setting property 'source' to 'org.eclipse.jst.jee.server:DFPS' did not find a matching property.
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.coyote.AbstractProtocolHandler init
    INFO: Initializing ProtocolHandler ["http-bio-8080"]
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.coyote.AbstractProtocolHandler init
    INFO: Initializing ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
    INFO: Initialization processed in 361 ms
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.catalina.core.StandardService startInternal
    INFO: Starting service Catalina
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine startInternal
    INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/7.0.10
    log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet).
    log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
    Apr 27, 2011 4:37:13 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
    INFO: Initializing Spring FrameworkServlet 'dispatcher'
    Apr 27, 2011 4:37:15 PM org.apache.coyote.AbstractProtocolHandler start
    INFO: Starting ProtocolHandler ["http-bio-8080"]
    Apr 27, 2011 4:37:15 PM org.apache.coyote.AbstractProtocolHandler start
    INFO: Starting ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
    Apr 27, 2011 4:37:15 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
    INFO: Server startup in 2399 ms
    Is the application getting at all deployed?

    Thanks

  • #2
    does not seem like it. on deployment you should see something like this

    Code:
    org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR
    INFO: Deploying web application archive webaapname.war

    Comment

    Working...
    X