Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Spring-ws on weblogic (holidayService) Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Spring-ws on weblogic (holidayService)

    Hi,

    I am currently follow the Spring-ws tutorial creating holidayService project.
    I am using netbeans 6.1 ( I set the JDK to 1.5.0.15 instead of 1.6)
    I create maven project using spring-ws 1.5.3 archetype as mentioned in tutorial.
    Since I want to deploy it to weblogic 9.2, I use weblogic-maven-plugin.
    I face many problems and stuck.

    I am new to spring-ws, maven, and weblogic.

    Is there anyone willing to share me the working maven configuration that could perfectly run spring-ws project (any version will do) on weblogic 9 or higher?


    Thanks.

    arief

  • #2
    Hi,

    I manage to deploy it on weblogic after browsing thru this forum.
    I haven't test the webservice but at least I could display the wsdl file on the browser.

    And the weblogic log does not show error ... here is the log..

    Jul 11, 2008 5:28:23 PM org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet initSer
    vletBean
    INFO: FrameworkServlet 'spring-ws': initialization started
    Jul 11, 2008 5:28:23 PM org.springframework.context.support.AbstractApplic ationC
    ontext prepareRefresh
    INFO: Refreshing org.springframework.web.context.support.XmlWebAppl icationContex
    t@10da887: display name [WebApplicationContext for namespace 'spring-ws-servlet'
    ]; startup date [Fri Jul 11 17:28:23 SGT 2008]; root of context hierarchy
    Jul 11, 2008 5:28:23 PM org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefin itionR
    eader loadBeanDefinitions
    INFO: Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/spring
    -ws-servlet.xml]
    Jul 11, 2008 5:28:24 PM org.springframework.context.support.AbstractApplic ationC
    ontext obtainFreshBeanFactory
    INFO: Bean factory for application context [org.springframework.web.context.supp
    ort.XmlWebApplicationContext@10da887]: org.springframework.beans.factory.support
    .DefaultListableBeanFactory@70f958
    Jul 11, 2008 5:28:24 PM org.springframework.beans.factory.support.DefaultL istabl
    eBeanFactory preInstantiateSingletons
    INFO: Pre-instantiating singletons in org.springframework.beans.factory.support.
    DefaultListableBeanFactory@70f958: defining beans [holidayEndpoint,hrService,org
    .springframework.ws.server.endpoint.mapping.Payloa dRootQNameEndpointMapping#0,ho
    liday,schema]; root of factory hierarchy
    Jul 11, 2008 5:28:24 PM org.springframework.ws.soap.saaj.SaajSoapMessageFa ctory
    afterPropertiesSet
    INFO: Creating SAAJ 1.3 MessageFactory with SOAP 1.1 Protocol
    Jul 11, 2008 5:28:24 PM org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet initSer
    vletBean
    INFO: FrameworkServlet 'spring-ws': initialization completed in 1094 ms

    ..

    but the problem is..
    the weblogic-maven-plugin said that build failed.

    ...
    ...
    [BasicOperation.execute():426] : examplesServer
    Task 4 initiated: [Deployer:149026]deploy application holidayService on examplesServer.
    [ServerConnectionImpl.close():334] : Closing DM connection
    [ServerConnectionImpl.close():354] : Unregistered all listeners
    [ServerConnectionImpl.closeJMX():374] : Closed JMX connection
    [ServerConnectionImpl.closeJMX():386] : Closed Runtime JMX connection
    [ServerConnectionImpl.closeJMX():398] : Closed Edit JMX connection
    Exit from within execution engine, normal
    [ERROR]The following mojo encountered an error while executing:
    [ERROR]Group-Id: org.codehaus.mojo
    [ERROR]Artifact-Id: weblogic-maven-plugin
    [ERROR]Version: 2.9.1-SNAPSHOT
    [ERROR]Mojo: deploy
    [ERROR]brought in via: Direct invocation
    [ERROR]While building project:
    [ERROR]Group-Id: com.mycompany.hr
    [ERROR]Artifact-Id: holidayService
    [ERROR]Version: 1.0-SNAPSHOT
    [ERROR]From file: D:\maven\coba\netbeans\holidayService\pom.xml
    [ERROR]Reason: Exception encountered during artifact start: Exit from within execution engine, normal


    any idea?

    Thanks

    Comment

    Working...
    X