Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
STS says "synchronized", but it isn't Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • STS says "synchronized", but it isn't

    After updated JSP files, I did "Run As" -> Maven clean, "Run As" -> Maven install and "Run As" -> Run On Server. Beside the application name, STS says the application is synchronized. But, the JSP files are old version. Only usage problem I can think of is the JSP file location. I have them under the src/main/webapp/WEB-INF/. My development directory structure is the same as the petcare sample.

    Can someone tell me the cause?

    Thanks.

  • #2
    Hi vw729,

    what is your deployment target? Are you deploying to tc Server?

    Please don't use any of the Maven commands when deploying to any server. Whenever you changed a JSP just leave it with that and check if the server reflects the change.

    Please make sure that you have "Build Automatically" from Project menu enabled.

    Christian

    Comment


    • #3
      Originally posted by Christian Dupuis View Post

      what is your deployment target? Are you deploying to tc Server?
      Thanks very much Christian for your response. I don't know how to answer your first question. I copied over the petcare sample including the pom file and replaced anythings needed. For your second question, yes, I deploy with the Spring TC server which come with STS.

      Originally posted by Christian Dupuis View Post

      Please make sure that you have "Build Automatically" from Project menu enabled.

      Christian
      I try "Build Automatically" (that is to check "Build Automatically" under the Project menu). And "Run As" -> Run On Server. The file directories of the project are on the server, but all class files except one directory are absent.

      Comment

      Working...
      X