Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Spring IDE 1.3.6 + Spring 2.0 problems with schema references Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Spring IDE 1.3.6 + Spring 2.0 problems with schema references

    Hello there. I have Spring IDE 1.3.6 and Eclipse 3.2.1 with WTP. We've just started a new Spring project (this time a 2.0) and the xml view of my applicationContext is complaining about not finding beans declared using schema like:
    Code:
    	<amq:queue id="testQueue" physicalName=queues.Test"></amq:queue>
    <amq:connectionFactory id="jmsFactory" brokerURL="vm://localhost"></amq:connectionFactory>
    	<bean id="listenerConteiner" class="org.springframework.jms.listener.DefaultMessageListenerContainer">
    		<property name="concurrentConsumers" value="5"/>
    		<property name="connectionFactory">
    			<bean class="org.springframework.jms.connection.SingleConnectionFactory">
    				<property name="targetConnectionFactory">
    					<ref local="jmsFactory"/>
    				</property>
    			</bean>
    		</property>
    		<property name="destination"><ref local="testQueue"/></property>
    </bean>
    It states that there's no bean named jmsFactory and testQueue.

    Is it normal behaviour?

    Best regards

  • #2
    AFAIK spring ide 1.3.x doesn't have support for the new 2.0 namespace capabilities. So yes it is expected/normal behavior.

    Comment

    Working...
    X