Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
64 Bit STS 2.6 - Not publishing Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 64 Bit STS 2.6 - Not publishing

    Hi,

    I have the 64 STS 2.6 installed. Downloaded the GlassFish 2.1 server adapter downloaded. I built the most simple war application and trying to deploy it on GlassFish. When I start the GF server from STS, it starts and the status of the server is changed to 'Started, Republish'. If I open the server (from the server tab), the application is shown as 'Synchronized'. If I try 'Publish' nothing seems to happen.

    I tried everything that I can think of to no avail:

    Re-installing STS
    Re-installing GF
    Add/Remove projects
    Clean/Build

    Could some one please let me know what could be wrong here? Thanks in advance!

    -Aj

  • #2
    Hi Aj!

    I am not sure what is going on, but can you check the Glassfish server directly (not through STS) for errors? Does the Glassfish knows about the app or didn't it receice anything from the tooling?

    -Martin

    Comment


    • #3
      This is some kind of regression:

      http://www.eclipse.org/forums/index....38/#msg_666938

      I'm having the exact same problem, really annoying.

      Comment


      • #4
        Thanks for posting the link to the Eclipse forum here, at least we now know what is going on... Hope to hear some news from that folks soon...
        -Martin

        Comment

        Working...
        X