Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
STS hangs when issuing any roo commands on command line within the IDE Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • STS hangs when issuing any roo commands on command line within the IDE

    Hello All,

    I have been working with "STS" with the below version

    Version: 2.6.0.RELEASE
    Build Id: 201103161000

    Now when I issue any roo commands on the command line it shows me the message -
    "Executing <command> on <project>"

    and this continues still I kill the process from Task manager.

    Can anyone please help me with any of the configuration related to this?


    Thanks,
    Sujay Pillai

  • #2
    Hey Sujay!

    Can you post a stack trace so that we can see what is going on under the hood when your STS hangs? (Run jps to get a list of all java processes running on your system. And then jstack on the specific process to print the stack.) That would be great to see what is going wrong here.

    Thanks!
    -Martin

    Comment


    • #3
      Hey Martin,

      Find here within as an attachment in zip format of the stack trace using "jstack" -

      1. rooshelllaunced.txt [contains the stack trace after i launched the roo shell in STS]

      2. hintcommand1.txt [contains the stack trace after issuing the command "hint" on roo shell]

      Do let me know if you are in need of any more information.


      Thanks,
      Sujay Pillai

      Comment


      • #4
        Hey!

        I created a JIRA issue for this:
        https://issuetracker.springsource.com/browse/STS-1762

        Cheers,
        -Martin

        Comment


        • #5
          Anyone making progress on this bug. I think I may have a related issue.

          Comment


          • #6
            I got this issue after adding Flex addon

            Roo command were working fine for me until I add the Flex Roo addon (1.0.0.M1). After that all roo commands hang. Even removing the addon was not enough; I ahd to reinstall STS.

            Comment


            • #7
              Thanks for the pointer with the flex addon, I will try that in order to reproduce the problem. Thanks!
              -Martin

              Comment

              Working...
              X