Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
SP Initiated request going wrong. Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SP Initiated request going wrong.

    Hi All,

    Am facing this wierd problem of having wrong parameter being sent to IDP . Below are the 2 issues am facing in sending a successful AuthNRequest.

    1. Instead of SAMLRequest parameter being sent, SAMLResponse parameter is being sent.
    2. The value of SAMLResponse parameter is being populated properly(Base64 encoded) but is URL encoded and so a padding is added at the end of the post data.

    I used HTTPFox to debug this and found the above...

    Can any one point me where am doing wrong? Am using spring-security-saml implemetation project that spring has provided and has changed nothing and using it as it is..changed only the securityContext.xml(idp URLs) and idp.xml file.

    Any Help is much appreciated as am struggling on this for the past 2 days and couldnt get a solution on net as well...

    Thanks,
    Arun

  • #2
    Hi Arun,

    It sounds like the issue SES-67. Please update to the latest version from git, it's been fixed already.

    The configuration between versions has changed a bit, there are some modified constructors and most beans are now injected using autowire with possibility to override them using setters, but as you only used the default securityContext.xml this won't affect you.

    V.

    Comment


    • #3
      Thanks a lot V... That fixed the issue..This has been really helpful..

      Comment

      Working...
      X