Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Authenticated: false in Acegi Security DEBUG entry Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Authenticated: false in Acegi Security DEBUG entry

    I'm testing user authentication and I'm able to authenticate a user via Acegi Security filters. However, I'm confused at the following DEBUG entry:

    DEBUG: 08:20:15: net.sf.acegisecurity.ui.AbstractProcessingFilter: Authentication success: net.sf.acegisecurity.providers.UsernamePasswordAut henticationToken@9bbbbe: Username: net.sf.acegisecurity.providers.dao.User@1263a93: Username: admin; Password: [PROTECTED]; Enabled: true; AccountNonExpired: true; credentialsNonExpired: true; AccountNonLocked: true; Granted Authorities: ROLE_ANONYMOUS; Password: [PROTECTED]; Authenticated: false; Details: net.sf.acegisecurity.ui.WebAuthenticationDetails@1 bb2969: RemoteIpAddress: 127.0.0.1; SessionId: CtjhLF1lznytz04nWGjTZJ3pGzwl6vZ8RYGFGhp1NxJMRxJtvT M2!-2102692464!1118675866411; Granted Authorities: ROLE_ANONYMOUS

    The authentication is successful, however, on the DEBUG line is the text "Authenticated: false;". Wouldn't this be set to true if the authentication was successful as it appears to be?

    thanks.
    Johnny

  • #2
    See

    http://forum.springframework.org/showthread.php?t=10821
    http://opensource.atlassian.com/proj.../browse/SEC-13
    http://www.mail-archive.com/acegisec.../msg00949.html
    Last edited by robyn; May 16th, 2006, 04:43 AM.

    Comment

    Working...
    X