Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Using acegi with jboss. Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Using acegi with jboss.

    Hi all,
    I am using acegi to switch between secure and insecure channels and using jboss as my application server. I have have changed the default http connector port on jboss to use port 8090 but it does not work at all. Is there any more configuration I need to do in acegi?
    Help will be greatly appreciated.
    Thank you.

  • #2
    Not that I know much about this, but I think you stand more chance of getting help if you provide more information. It would be useful to know what you mean by, it doesn't work. Is there a stacktrace? Have you turned the logging up, is there anything interesting coming out. Etc......... It's always useful to post the configuration as well.

    Comment


    • #3
      Originally posted by karldmoore View Post
      Not that I know much about this, but I think you stand more chance of getting help if you provide more information. It would be useful to know what you mean by, it doesn't work. Is there a stacktrace? Have you turned the logging up, is there anything interesting coming out. Etc......... It's always useful to post the configuration as well.
      Thanks alot for you reply but I got it. The default port mapper in acegi is only configured with port 80 -> 443 and port 8080 -> 8443, so I needed to add 8090 -> 8443.

      Comment

      Working...
      X