Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Appengine error running GWT expense sample Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Appengine error running GWT expense sample

    Hi All

    I just download the latest 1.1.1 and I'm trying to run the sample apps..

    I'm using roo1.1.1 and GWT 2.1.1

    but get this error.....does anyone know why?

    I've followed this instruction in the pdf doc's for 1.1.1
    "The GWT maven artifacts in your local maven repository should be removed so they can
    be replaced with the latest versions. Make sure to delete ~/.m2/repository/com/google/gwt and
    org/codehaus/mojo/gwt-maven-plugin."

    But I was getting the same error even before I made these changes

    any help is appreciated

    simon

    C:\springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses>mvn -e gwt:run
    + Error stacktraces are turned on.
    [INFO] Scanning for projects...
    [WARNING]
    Profile with id: 'appengine' has not been activated.

    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Building extrack
    [INFO] task-segment: [gwt:run]
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Preparing gwt:run
    [INFO] [aspectj:compile {execution: default}]
    [INFO] [resources:resources {execution: default-resources}]
    [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
    [INFO] Copying 4 resources
    [INFO] [compiler:compile {execution: default-compile}]
    [INFO] Compiling 3 source files to C:\springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\target\extrack-0.1.0.BUILD-SNAPSHOT\WEB-INF\classes
    [INFO] -------------------------------------------------------------
    [ERROR] COMPILATION ERROR :
    [INFO] -------------------------------------------------------------
    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceWrap per.java:[3,37] package com.google.appeng
    ine.api.users does not exist

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[4,37] package com.google.appeng
    ine.api.users does not exist

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[5,37] package com.google.appeng
    ine.api.users does not exist

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[21,2] cannot find symbol
    symbol : class UserService
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.GaeAuthFil ter

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[21,28] cannot find symbol
    symbol : variable UserServiceFactory
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.GaeAuthFil ter

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[13,8] cannot find symbol
    symbol : class UserService
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.UserServic eLocator

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[13,30] cannot find symbol
    symbol : variable UserServiceFactory
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.UserServic eLocator

    [ERROR] \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[24,10] cannot find symbol
    symbol: class User
    public User getCurrentUser() {

    [INFO] 12 errors
    [INFO] -------------------------------------------------------------
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [ERROR] BUILD FAILURE
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Compilation failure

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceWrap per.java:[3,37] package com.google.appengine.api.
    users does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceWrap per.java:[16,8] cannot find symbol
    symbol : class User
    location: interface org.springsource.roo.extrack.server.gae.UserServic eWrapper

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[3,37] package com.google.appengine.api.users
    does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[4,37] package com.google.appengine.api.users
    does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[3,37] package com.google.appengine.api.
    users does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[4,37] package com.google.appengine.api.
    users does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[5,37] package com.google.appengine.api.
    users does not exist

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[21,2] cannot find symbol
    symbol : class UserService
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.GaeAuthFil ter

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\GaeAuthFilter.j ava:[21,28] cannot find symbol
    symbol : variable UserServiceFactory
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.GaeAuthFil ter

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[13,8] cannot find symbol
    symbol : class UserService
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.UserServic eLocator

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[13,30] cannot find symbol
    symbol : variable UserServiceFactory
    location: class org.springsource.roo.extrack.server.gae.UserServic eLocator

    \springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses\src\main\java\org\s pringsource\roo\extrack\server\gae\UserServiceLoca tor.java:[24,10] cannot find symbol
    symbol: class User
    public User getCurrentUser() {


    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Trace
    org.apache.maven.BuildFailureException: Compilation failure
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoals(DefaultLifecycleExecutor.java:715)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoalWithLifecycle(DefaultLifecycleExecuto r.java:556)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.forkProjectLifecycle(DefaultLifecycleExecutor.ja va:1205)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.forkLifecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:1038 )
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoals(DefaultLifecycleExecutor.java:643)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeStandaloneGoal(DefaultLifecycleExecutor.j ava:569)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoal(DefaultLifecycleExecutor.java:539)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoalAndHandleFailures(DefaultLifecycleExe cutor.java:387)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeTaskSegments(DefaultLifecycleExecutor.jav a:348)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.execute(DefaultLifecycleExecutor.java:180)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMav en.java:328)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven .java:138)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:3 62)
    at org.apache.maven.cli.compat.CompatibleMain.main(Co mpatibleMain.java:60)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.codehaus.classworlds.Launcher.launchEnhanced(L auncher.java:315)
    at org.codehaus.classworlds.Launcher.launch(Launcher. java:255)
    at org.codehaus.classworlds.Launcher.mainWithExitCode (Launcher.java:430)
    at org.codehaus.classworlds.Launcher.main(Launcher.ja va:375)
    Caused by: org.apache.maven.plugin.CompilationFailureExceptio n: Compilation failure
    at org.apache.maven.plugin.AbstractCompilerMojo.execu te(AbstractCompilerMojo.java:613)
    at org.apache.maven.plugin.CompilerMojo.execute(Compi lerMojo.java:116)
    at org.apache.maven.plugin.DefaultPluginManager.execu teMojo(DefaultPluginManager.java:490)
    at org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecuto r.executeGoals(DefaultLifecycleExecutor.java:694)
    ... 21 more
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Total time: 5 seconds
    [INFO] Finished at: Tue Jan 11 10:01:19 PST 2011
    [INFO] Final Memory: 27M/65M
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    C:\springsource\Spring-Roo\spring-roo-1.1.1.RELEASE\samples\expenses>

  • #2
    I just reverted back to 1.1.0 and everything worked, so are other people finding this issue with 1.1.1?

    As of now, I still have this issue with 1.1.1

    Comment


    • #3
      Error starting sample Roo Project

      Hi Spring Roo Team,
      I am getting this error when i run mvn gwt:run after the project is successfully created for Spring Roo using the information posted in Spring Roo website.

      Any help would be highly appreciated.

      C:\Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject>mvn gwt:run
      [INFO] Scanning for projects...
      Downloading: http://maven.springframework.org/rel...jetty/jetty-ma
      ven-plugin/7.2.2.v20101205/jetty-maven-plugin-7.2.2.v20101205.jar
      Downloading: http://maven.springframework.org/mil...y/jetty/jetty-
      maven-plugin/7.2.2.v20101205/jetty-maven-plugin-7.2.2.v20101205.jar
      Downloading: http://spring-roo-repository.springs.../org/mortbay/j
      etty/jetty-maven-plugin/7.2.2.v20101205/jetty-maven-plugin-7.2.2.v20101205.jar
      Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/org/mo...-maven-plugin/
      7.2.2.v20101205/jetty-maven-plugin-7.2.2.v20101205.jar
      Downloaded: http://repo1.maven.org/maven2/org/mo...maven-plugin/7
      .2.2.v20101205/jetty-maven-plugin-7.2.2.v20101205.jar (53 KB at 5.9 KB/sec)
      Downloading: http://maven.springframework.org/rel.../mojo/selenium
      -maven-plugin/1.1/selenium-maven-plugin-1.1.jar
      Downloading: http://maven.springframework.org/mil...us/mojo/seleni
      um-maven-plugin/1.1/selenium-maven-plugin-1.1.jar
      Downloading: http://spring-roo-repository.springs.../org/codehaus/
      mojo/selenium-maven-plugin/1.1/selenium-maven-plugin-1.1.jar
      Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/org/co...ium-maven-plug
      in/1.1/selenium-maven-plugin-1.1.jar
      Downloaded: http://repo1.maven.org/maven2/org/co...um-maven-plugi
      n/1.1/selenium-maven-plugin-1.1.jar (70 KB at 4.3 KB/sec)
      [INFO]
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] Building SampleProject 0.1.0.BUILD-SNAPSHOT
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO]
      [INFO] >>> gwt-maven-plugin:2.1.0-1:run (default-cli) @ SampleProject >>>
      [INFO]
      [INFO] --- aspectj-maven-plugin:1.0:compile (default) @ SampleProject ---
      [INFO]
      [INFO] --- maven-resources-plugin:2.4.2:resources (default-resources) @ movietic
      kets ---
      [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
      [INFO] Copying 4 resources
      [INFO]
      [INFO] --- maven-compiler-plugin:2.1:compile (default-compile) @ SampleProject --
      -
      [INFO] Compiling 3 source files to C:\Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\ta
      rget\SampleProject-0.1.0.BUILD-SNAPSHOT\WEB-INF\classes
      [INFO] -------------------------------------------------------------
      [ERROR] COMPILATION ERROR :
      [INFO] -------------------------------------------------------------
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceWrapper.java:[3,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceWrapper.java:[16,8] cannot find symbol
      symbol : class User
      location: interface com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceWr apper

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[3,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[4,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[5,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[3,37] package com.google.appengine.api.us
      ers does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[4,37] package com.google.appengine.api.us
      ers does not exist

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[13,8] cannot find symbol
      symbol : class UserService
      location: class com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceLo cator

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[13,30] cannot find symbol
      symbol : variable UserServiceFactory
      location: class com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceLo cator

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[24,10] cannot find symbol
      symbol: class User
      public User getCurrentUser() {

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[21,2] cannot find symbol
      symbol : class UserService
      location: class com.booking.SampleProject.server.gae.GaeAuthFilter

      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[21,28] cannot find symbol
      symbol : variable UserServiceFactory
      location: class com.booking.SampleProject.server.gae.GaeAuthFilter

      [INFO] 12 errors
      [INFO] -------------------------------------------------------------
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] BUILD FAILURE
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] Total time: 37.914s
      [INFO] Finished at: Wed Jan 12 00:22:21 PST 2011
      [INFO] Final Memory: 11M/21M
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-compiler-plugin:2.
      1:compile (default-compile) on project SampleProject: Compilation failure: Compil
      ation failure:
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceWrapper.java:[3,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceWrapper.java:[16,8] cannot find symbol
      [ERROR] symbol : class User
      [ERROR] location: interface com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceWr app
      er
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[3,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[4,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[5,37] package com.google.appengine.a
      pi.users does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[3,37] package com.google.appengine.api.us
      ers does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[4,37] package com.google.appengine.api.us
      ers does not exist
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[13,8] cannot find symbol
      [ERROR] symbol : class UserService
      [ERROR] location: class com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceLo cator
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[13,30] cannot find symbol
      [ERROR] symbol : variable UserServiceFactory
      [ERROR] location: class com.booking.SampleProject.server.gae.UserServiceLo cator
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\UserServiceLocator.java:[24,10] cannot find symbol
      [ERROR] symbol: class User
      [ERROR] public User getCurrentUser() {
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[21,2] cannot find symbol
      [ERROR] symbol : class UserService
      [ERROR] location: class com.booking.SampleProject.server.gae.GaeAuthFilter
      [ERROR]
      [ERROR] \Project\Code\Examples\Rooed\SampleProject\src\mai n\java\com\booking\movie
      tickets\server\gae\GaeAuthFilter.java:[21,28] cannot find symbol
      [ERROR] symbol : variable UserServiceFactory
      [ERROR] location: class com.booking.SampleProject.server.gae.GaeAuthFilter
      [ERROR] -> [Help 1]
      [ERROR]
      [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e swit
      ch.
      [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
      [ERROR]
      [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please rea
      d the following articles:
      [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/d...MojoFailureExc

      Regards,
      V.Mayakumar

      Comment


      • #4
        Same problem here too.
        I'm sad not being able to test what's new around GWT support.

        Comment


        • #5
          Please note that simply deleting "gae" folders under "server" and "shared" seems to be enough to run the app.

          Comment


          • #6
            @simonwhelan76, can you please delete the referenced folders from your local maven repo (that is, ~/.m2/repository/com/google/gwt and org/codehaus/mojo/gwt-maven-plugin) and rerun your script.

            @vmayakumar/delirii, I am unable to replicate your issue. Can you please post some more info.

            Comment


            • #7
              Thanks for the workaround delirii....it works after deleting those folders

              simon

              Comment


              • #8
                Hi James

                I already done this, and got the exact same error. Well I actually renamed the folder instead of deleting and new ones were created. then after rerunning mvn gwt:run, the same error appeared.

                Delirii work around, also worked for me on the expenses.roo project (I just deleted all folders named gae).

                I'll be doing some more testing later on with other scripts (reverse eng and inheritance) and I'll post if I find anything

                thanks simon

                Comment


                • #9
                  Removing gae folders from shared and server worked.
                  I am able to run mvn gwt:run and see the output in browser when i click lauch in browser.

                  But when i run mvn tomcat:run and then open the browser using:
                  http://localhost:8080/movietickets then it opens the below url

                  http://localhost:8080/movietickets/A...nScaffold.html
                  Only "Loading..." text is shown nothing else is seen there. Am i missing something?

                  Regards,
                  V.Mayakumar

                  Comment


                  • #10
                    Hi Spring ROO Team,
                    Same issue is seen when i working with samples which comes with Roo project itself.

                    works when i give mvn gwt:run
                    not working when i give mvn tomcat:run. Application is coming up but when i go to http://localhost:8080/extract i am seeing only "Loading...." text and nothing else. Am i missing something?

                    Regards,
                    V.Mayakumar

                    Comment


                    • #11
                      Removing gae folders from shared and server worked for me as well, but refreshing ~m2 didn't do anything.

                      Comment


                      • #12
                        I'm having the same problem on a project created from my own custom roo script

                        Comment


                        • #13
                          hi dankib01

                          Just apply the same fix that works with expenses.roo

                          which is to remove all gae folders
                          1. client/scaffold
                          2. Server
                          3. Shared

                          ...folders....in both src and target directories

                          this works for any custom scripts that I've written

                          simon

                          Comment


                          • #14
                            Hi Simon - I saw that too, but it begs the questions.
                            1. Why is Roo creating unnecessary classes? (are they really unnecessary?)
                            2. Why isn't Roo including the necessary references?
                            3. Did anyone test this?

                            Cheers
                            Dan

                            Comment


                            • #15
                              It would be great to have more details on how the problem is occurring so we can fix it.

                              Is this happening with new projects (i.e. empty directory projects)?

                              Comment

                              Working...
                              X