Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
perform command doesn't work for me in version 1.0.0.RC3 Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • perform command doesn't work for me in version 1.0.0.RC3

    I 've installed Roo version 1.0.0.RC3 [rev 401] and with this version all perform commands don't work any more. With the previous version (RC2) I had no problem.

    When I do a perform command in Roo nothing happens and I see the command prompt again immediately. When I exit Roo and then do the equivalent maven command (in the same cmd window) the maven command is executed with no problem.

    Could someone give me a hint what is wrong with my installation.

    Here my environment:

    Apache Maven 2.2.1 (r801777; 2009-08-06 21:16:01+0200)
    Java version: 1.6.0_14
    Java home: C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_14\jre
    Default locale: de_DE, platform encoding: Cp1252
    OS name: "windows vista" version: "6.0" arch: "x86" Family: "windows"
    M2=C:\Dev\Apache Software Foundation\apache-maven-2.2.1\bin
    M2_HOME=C:\Dev\Apache Software Foundation\apache-maven-2.2.1
    MAVEN_OPTS=-Xms256m -Xmx512m

  • #2
    This is a known bug introduced in RC3 that I've fixed for RC4 already:
    https://jira.springsource.org/browse/ROO-363

    For now you can simply perform the maven commands yourself instead of from the Roo shell, or build a recent version against SVN trunk.

    Comment

    Working...
    X