Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Roo hangs on creating entity Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Roo hangs on creating entity

    After creating several entities and compiling, restarting roo and adding another entity causes roo to hang:

    Code:
    roo> entity --name EnvironmentBuild
    Created SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild.java
    Control-C does not end roo; killing the cmd shell does.
    Opening another command shell and starting roo causes the remaining entity work to be done:
    Code:
    Welcome to Spring Roo. For assistance press TAB or type "hint" then hit ENTER.
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Created SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Created SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_ToString.aj
    Created SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Undo create SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Undo create SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_ToString.aj
    Undo create SRC_MAIN_JAVA\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_JavaBean.aj
    Deleted SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_ToString.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_ToString.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_JavaBean.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Configurable.aj
    Undo delete SRC_MAIN_JAVA\[elided]\domain\EnvironmentBuild_Roo_Entity.aj
    Unable to parse the tiles C:\Documents and Settings\[elided]\src\main\webapp\WEB-INF\views\objecttype\
    views.xml file
    OS: Windows XP
    Roo build: 1.0.0.RC2 [rev 321]

  • #2
    Hmm interesting. This seems to be a bug, although this is the first time I hear of such a problem. It seems to be a windows specific problem.

    Can you please open a Jira ticket for this and share your complete script which replicates the problem (please attach to the bug ticket)? Also, it would be helpful if you can mention your Maven and Java version (aside from OS and Roo version) in this ticket.

    Thanks,
    Stefan

    Comment

    Working...
    X