Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Problem with "First Project - Roo Standalone" Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with "First Project - Roo Standalone"

    I run the following commands from the standalone instructions:

    project --topLevelPackage com.foo
    jpa setup --provider HIBERNATE --database HYPERSONIC_IN_MEMORY
    entity jpa --class ~.Timer --testAutomatically
    field string --fieldName message --notNull
    web mvc setup
    web mvc all --package ~.web
    selenium test --controller ~.web.TimerController
    web gwt setup
    perform tests

    But when I execute perform tests, I get a failure.

    ~.web roo> perform tests
    [INFO] Scanning for projects...
    error: Could not find root type com.foo.client.managed.request.ApplicationRequestF actory
    ~.web roo> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    The command 'mvn test' did not complete successfully
    [INFO] Building fooo> ~.web roo>
    1 error
    [INFO] task-segment: [test]
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] [aspectj:compile {execution: default}]
    [WARNING] advice defined in org.springframework.scheduling.aspectj.AbstractAsy ncExecutionAspect has not been applied [Xlint:adviceDidNotMatch]
    [WARNING] advice defined in org.springframework.mock.staticmock.AnnotationDriv enStaticEntityMockingControl has not been applied [Xlint:adviceDidNotMatch]
    [WARNING] advice defined in org.springframework.mock.staticmock.AbstractMethod MockingControl has not been applied [Xlint:adviceDidNotMatch]
    [debug] execute contextualize
    [INFO] [resources:resources {execution: default-resources}]
    [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
    [INFO] Copying 4 resources
    [INFO] [compiler:compile {execution: default-compile}]
    [INFO] Nothing to compile - all classes are up to date
    [INFO] [exec:exec {execution: default}]
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [ERROR] BUILD ERROR
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Command execution failed.
    ~.web roo>
    Embedded error: Process exited with an error: 255(Exit value: 255)
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Total time: 5 seconds
    [INFO] Finished at: Mon Jul 09 08:18:56 CDT 2012
    [INFO] Final Memory: 53M/351M
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------


    Also I can't run mvn gwt:run. It also fails.

  • #2
    http://forum.springsource.org/showth...(with-GWT-2-4)

    Comment


    • #3
      I don't understand how that link helps me with my problem. Post #7 seems to indicate a problem with the settings.xml, but doesn't say what the problem is or how to fix it.

      Comment


      • #4
        Also experiencing exact same issue. Linked thread was no help.
        Last edited by einer; Jul 11th, 2012, 07:33 AM.

        Comment

        Working...
        X