Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Problem with 1.2RC1 and STS Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with 1.2RC1 and STS

    Hi, I've just upgraded roo to version 1.2RC1, I've updated the configuraton of STS in Preferences>Spring>Roo Support and in Preferences>Spring>Auto Configuration with the new version.

    After I've started a new Roo Project by clicking on Spring Roo Project in the STS menu, so I've started writing commands in the Roo Shell this is my log.roo:


    Code:
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log opened at 2011-12-01 19:36:06
    project --topLevelPackage it.giant.photolab --projectName PhotoLab --java 6
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log closed at 2011-12-01 19:36:07
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log opened at 2011-12-01 19:37:02
    hint
    jpa setup --provider HIBERNATE --database HYPERSONIC_IN_MEMORY 
    hint
    hint
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log closed at 2011-12-01 19:52:17
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log opened at 2011-12-01 19:52:47
    hint
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log closed at 2011-12-01 20:00:40
    // Spring Roo 1.2.0.RC1 [rev dcaa483] log opened at 2011-12-01 20:03:18
    hint
    after the jpa setup command that worked well I've wrote this one:
    Code:
    entity jpa --class ~.domain.Photo --testAutomatically
    and I didn't have any response from the Shell...
    What's wrong with my configuration?
    I've STS 2.8.1 with Spring Roo 1.2.0RC1 and java version "1.6.0_29" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_29-b11-402-11M3527)

    Thanks in advance for your help.

  • #2
    This issue has been logged at https://issuetracker.springsource.com/browse/STS-2294

    Comment

    Working...
    X