Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
entity jpa command fails in STS Roo shell Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • entity jpa command fails in STS Roo shell

    Hi,

    I'm running STS 2.8.0.RELEASE and just installed 1.2.0.RC1 [rev dcaa483]

    When I create a new Roo Project in STS and a new module and then run the following script then the entity jpa command does not execute.
    Code:
        ____  ____  ____  
       / __ \/ __ \/ __ \ 
      / /_/ / / / / / / / 
     / _, _/ /_/ / /_/ /  
    /_/ |_|\____/\____/    1.2.0.RC1 [rev dcaa483]
    
    
    Welcome to Spring Roo. For assistance press CTRL+SPACE or type "hint" then hit ENTER.
    roo> module create --moduleName core --topLevelPackage com.kn.core
    Created ROOT/core
    Created ROOT/core/pom.xml
    Created core|SPRING_CONFIG_ROOT
    Created core|SPRING_CONFIG_ROOT/applicationContext.xml
    Updated ROOT/pom.xml [added module core]
    core roo> jpa setup --provider HIBERNATE  --database POSTGRES --databaseName knDB
    Created core|SPRING_CONFIG_ROOT/database.properties
    Please update your database details in src/main/resources/META-INF/spring/database.properties.
    Updated core|SPRING_CONFIG_ROOT/applicationContext.xml
    Created core|SRC_MAIN_RESOURCES/META-INF/persistence.xml
    Updated core|ROOT/pom.xml [added dependencies postgresql:postgresql:9.0-801.jdbc3, org.hibernate:hibernate-core:3.6.8.Final, org.hibernate:hibernate-entitymanager:3.6.8.Final, org.hibernate.javax.persistence:hibernate-jpa-2.0-api:1.0.1.Final, org.hibernate:hibernate-validator:4.2.0.Final, javax.validation:validation-api:1.0.0.GA, cglib:cglib-nodep:2.2.2, javax.transaction:jta:1.1, org.springframework:spring-jdbc:${spring.version}, org.springframework:spring-orm:${spring.version}, commons-pool:commons-pool:1.5.4, commons-dbcp:commons-dbcp:1.3]
    core roo> entity jpa --class ~.core.domain.MyEntity

    When I run a similar script outside of STS (Mac OS X) then it works. Can somebody else confirm this before I open a JIRA ticket?

  • #2
    I also see the same behaviour, but I believe Roo itself is working correctly. I would log a bug with STS.
    Alan

    Comment


    • #3
      Alan, thanks for the quick response and for all your good work. I'm very happy to see the multi-module addition enter the release cycle.

      I created this issue, STS-2294

      Comment

      Working...
      X