Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Ten minutes test Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ten minutes test

    I did that ten minutes test with Spring Roo and typed those few commands in console but I wonder why there are exceptions thrown on the start up?

    Starting with that one. I see 15 exceptions thrown of this type
    Code:
    2011-09-20 14:05:44 org.apache.catalina.core.ApplicationDispatcher invoke SEVERE: Servlet.service() for servlet jsp threw exception java.lang.IllegalStateException: getOutputStream() has already been called for this response
    	at org.apache.catalina.connector.Response.getWriter(Response.java:626)
            .....
    and one of that occurring some less times
    Code:
    2011-09-20 14:05:44 org.apache.catalina.core.StandardHostValve custom SEVERE: Exception Processing ErrorPage[exceptionType=java.lang.Exception, location=/uncaughtException] org.springframework.web.util.NestedServletException: Request processing failed; nested exception is org.apache.tiles.impl.CannotRenderException: ServletException including path '/WEB-INF/layouts/default.jspx'.
    	at org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet.java:681)
            .......
    Commands were:
    Code:
    roo> jpa setup --provider HIBERNATE --database HYPERSONIC_IN_MEMORY
    roo> entity --class ~.Timer --testAutomatically
    roo> field string --fieldName message --notNull
    roo> controller all --package ~.web
    roo> selenium test --controller ~.web.TimerController
    roo> perform tests
    I use roo within sts.

    I would like to know why it happens? I'm just not used to see console full of exceptions and take it as the normal behaviour.

  • #2
    Hi, I just tried this in STS 2.7.2 with Roo 1.2.0.M1 (which I guess you were trying) and do not see any of those issues. What happens if you refresh your project and try running it again on your web container?

    Comment


    • #3
      It is kinda strange because on second start up there were no errors. Still before my first run I refreshed project and then deployed it on tc server which showed those errors. It looks good for now.

      Thanks for checking it yourself.

      Comment

      Working...
      X