Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
roo: problem with junit tests after adding an entity Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • roo: problem with junit tests after adding an entity

    Hi there

    I used the roo 1.1.2 in STS 2.6.0.
    When I added a new entity and run again the tests if failed to see the applicationContext.xml
    the message I got is:
    Caused by: java.io.FileNotFoundException: class path resource [META-INF/spring/applicationContext.xml] cannot be opened because it does not exist

    However the applicationContext.xml does exist in src/main/resources

    I coped the contents of this folder in the src/test/resources and it did see the applicationContext.xml the first time but after the second run I had the same problem.

    Today I updated to STS 2.6.0 SR1 with roo 1.1.3.
    Everything was alright, the tests run normally.
    When I added a new relationship, I had the same problem.

    I am new to roo. Is it a bug or do I do something wrong?

  • #2
    roo: problem with junit tests after adding an entity

    Hi again.

    I changed the privileges of the applicationContext.xml file and the tests run with out problems.
    However when I added a new relationship between two entities I got the same problem.

    It seems that this is bug of STS or Roo.
    Any ideas?

    Comment


    • #3
      same happened to me with a brand new plain java roo project.

      I'm having the same problem, any luck yet?

      Comment


      • #4
        roo: problem with junit tests after adding an entity

        Acording to juanbak do the following:

        if you use STS, only in menu Project > Clean and rebuild the project and run again.
        It's a litle problem in the IDE

        It works.

        Comment

        Working...
        X