Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Greek characters showing up as question marks Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Greek characters showing up as question marks

    Hi,

    I am quite new to the forum so please forgive me if this is posted in the wrong section.

    We are using Springs along side Velocity as a templating tool in our application.
    The problem that we are facing is that the the greek characters in an email send functionality are sent as sets of question marks rather than real characters.

    Here are my file settings:

    Web.xml:

    <filter>

    <filter-name>CharacterEncodingFilter</filter-name>

    <filter-class>

    org.springframework.web.filter.CharacterEncodingFi lter</filter-class>

    <init-param>

    <param-name>encoding</param-name>

    <param-value>UTF-8</param-value>

    </init-param>

    </filter>

    <filter-mapping>

    <filter-name>CharacterEncodingFilter</filter-name>

    <url-pattern>/*</url-pattern>

    </filter-mapping



    Template file in velocity:

    <head>

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

    </head>

    are there some more settings that we have to make to enable UTF-8??

    Urgent help needed!!

    ~Prasanna

  • #2
    This is actually the forum section for the "Spring Integration" project.

    You may want to try asking your question on the Web forum.

    Comment

    Working...
    X