Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Unrecognized xbean namespace mapping: http://activemq.apache.org/schema/core Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unrecognized xbean namespace mapping: http://activemq.apache.org/schema/core

    I've defined some ActiveMQ bean definitions into a Spring XML configuration file. In MyEclipse R10.1 the IDE is showing an error on the line 'amq:broker', the error message is:

    Unrecognized xbean namespace mapping: http://activemq.apache.org/schema/core

    Code:
    ?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
        xmlns:amq="http://activemq.apache.org/schema/core"
        xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
        xsi:schemaLocation="
            http://www.springframework.org/schema/beans
            http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans.xsd
            http://activemq.apache.org/schema/core 
            http://activemq.apache.org/schema/core/activemq-core.xsd 
        ">
    
    	<!-- ACTIVE MQ JMS RELATED -->
    
    	<amq:broker persistent="false" useJmx="false">
    		<amq:transportConnectors>
    			<amq:transportConnector uri="tcp://localhost:0" />
    		</amq:transportConnectors>
    	</amq:broker>
    
    	<!-- JMS ConnectionFactory to use, configuring the embedded broker using 
    		XML -->
    	<amq:connectionFactory id="jmsFactory" brokerURL="vm://localhost" />
    
    	<!-- ActiveMQ destinations to use -->
    	<amq:queue id="destination"
    		physicalName="org.apache.activemq.spring.Test.spring.embedded" />
    The web app runs OK. Is there anything wrong with my XML configuration? Or can I suppress this somehow?
Working...
X