Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Tomcat 6.0 + Spring + JPA + Hibernate autowire initialization error Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tomcat 6.0 + Spring + JPA + Hibernate autowire initialization error

    Hi,

    I am using an autowired bean with Spring/JPA/Hibernate. When I am running a junit test, everything works fine. However, when I deploy it in Tomcat 6.0 (after removing the SimpleLoadTimeWeaver and using TomcatInstrumentableClassLoader) it gives me BeanInitialization Error.

    I have attached the files used and the stacktrace

  • #2
    I would presume it's due to an incompatible version of the asm JAR on the classpath. I'd try the one that ships with Spring in \lib\asm.
    Last edited by karldmoore; Aug 29th, 2007, 12:10 PM.

    Comment


    • #3
      You are right...Thanks a lot...There was a conflict between hibernate asm. I removed that and had put spring asm as well as spring cglib jars. With that it worked...Thanks a lot for your help.

      Comment


      • #4
        Originally posted by bhavinkamani View Post
        You are right...Thanks a lot...There was a conflict between hibernate asm. I removed that and had put spring asm as well as spring cglib jars. With that it worked...Thanks a lot for your help.
        Not a problem! I usually find it easier to go with the JARs that ship with Spring. It's usually the quickest way to solve conflicts.
        Last edited by karldmoore; Aug 29th, 2007, 12:10 PM.

        Comment

        Working...
        X