Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Problem loading applicationContext via test Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem loading applicationContext via test

    I have a simple application context with no beans declared. When I try to run a test (using SpringJunit4ClassRunner) I recieve the following error:

    12:58:26,265 INFO [main] Main - javax.xml.transform.TransformerFactory=null
    12:58:26,281 INFO [main] Main - java.endorsed.dirs=C:\Program Files\jdk1.6.0_16\jre\lib\endorsed
    12:58:26,281 INFO [main] Main - launchFile: C:\myWorkspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst. xsl.jaxp.launching\launch\launch.xml
    12:58:26,296 FATAL [main] Main - No embedded stylesheet instruction for file: file:/C:/poal/pki/src/main/resources/applicationContext.xml
    org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.Transformat ionException: No embedded stylesheet instruction for file: file:/C:/poal/pki/src/main/resources/applicationContext.xml
    at org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.internal.JA XPSAXProcessorInvoker.transform(JAXPSAXProcessorIn voker.java:225)
    at org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.internal.JA XPSAXProcessorInvoker.transform(JAXPSAXProcessorIn voker.java:186)
    at org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.internal.Ma in.main(Main.java:73)
    Caused by: org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.Transformat ionException: No embedded stylesheet instruction for file: file:/C:/poal/pki/src/main/resources/applicationContext.xml
    at org.eclipse.wst.xsl.jaxp.debug.invoker.internal.JA XPSAXProcessorInvoker.transform(JAXPSAXProcessorIn voker.java:214)
    ... 2 more

    Can anyone help? Thanks

    Here is the applicationContext:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns="http://www.springframework.org/schema/p"
    xmlns:aop="http://www.springframework.org/schema/aop" xmlns:context="http://www.springframework.org/schema/context"
    xmlns:jee="http://www.springframework.org/schema/jee" xmlns:tx="http://www.springframework.org/schema/tx"
    xmlns:si="http://www.springframework.org/schema/integration"
    xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/aop
    http://www.springframework.org/schem...spring-aop.xsd
    http://www.springframework.org/schema/beans
    http://www.springframework.org/schem...ring-beans.xsd
    http://www.springframework.org/schema/context
    http://www.springframework.org/schem...ng-context.xsd
    http://www.springframework.org/schema/jee http://www.springframework.org/schem...spring-jee.xsd
    http://www.springframework.org/schema/tx http://www.springframework.org/schema/tx/spring-tx.xsd
    http://www.springframework.org/schema/integration
    http://www.springframework.org/schema/integration/spring-integration-1.0.xsd">

    </beans>

  • #2
    Problem solved

    I was clicking the ‘Run’ button while my applicationContext.xml file was selected in Eclipse, rather than the test I wanted to run

    Comment

    Working...
    X