Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
couldn't get rich client source using eclipse Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • couldn't get rich client source using eclipse

    Hi All.
    I can't get source code. I get IO error : connection refused.
    I use :

    host : cvs.sourceforge.net
    repository path : /cvsroot/spring-rich-c
    user : anonymous
    no password
    connection : pserver

    am I missing something?
    thanks.

  • #2
    It seems to be OK, it worked for me.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Xtreme
      It seems to be OK, it worked for me.
      yes, today I was able to get it. I guess, it was server's problem.

      Comment


      • #4
        the same thing happen to me!

        the same thing happen to me!
        Maybe we are using a proxy server, so we need to change the configuration of eclipse!

        Comment


        • #5
          Re: the same thing happen to me!

          Originally posted by hammer
          the same thing happen to me!
          Maybe we are using a proxy server, so we need to change the configuration of eclipse!
          no, I don't use any proxy. eventually settings from my 1st post worked.
          I've been trying for 2 or 3 days. :-)

          Comment


          • #6
            my error still exists

            Originally posted by alex_b
            Originally posted by hammer
            the same thing happen to me!
            Maybe we are using a proxy server, so we need to change the configuration of eclipse!
            no, I don't use any proxy. eventually settings from my 1st post worked.
            I've been trying for 2 or 3 days. :-)


            the error info is detailed in the following picture,could you give me some advice, thanks a lot!

            http://image63.webshots.com/63/6/31/...9iSXiZi_ph.jpg

            Comment

            Working...
            X