Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Problem starting Springsource server on my Mac OS Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem starting Springsource server on my Mac OS

    Hi all,

    I am quite new to Springsource DM server and recently, I downloaded version 2.0.1 and tried running it on my Mac OS X 10.6.4. After opening Terminal and keying in the command sh startup.sh

    I get the following messages

    [2010-10-05 12:12:26.002] startup-tracker <KE0001I> Kernel starting.
    [2010-10-05 12:12:35.132] service-monitor-thread-1 <KE0100W> Reference '&runtimeArtifactModel' in bundle 'com.springsource.kernel.model' version '2.0.1.RELEASE' is waiting for service with filter '(objectClass=com.springsource.kernel.deployer.mod el.RuntimeArtifactModel)'.
    [2010-10-05 12:12:35.160] Thread-3 <KE0101I> Reference '&runtimeArtifactModel' in bundle 'com.springsource.kernel.model' version '2.0.1.RELEASE' was satisfied by service with filter '(objectClass=com.springsource.kernel.deployer.mod el.RuntimeArtifactModel)'.
    [2010-10-05 12:12:35.172] service-monitor-thread-1 <KE0100W> Reference '&objectNameCreator' in bundle 'com.springsource.kernel.shell' version '2.0.1.RELEASE' is waiting for service with filter '(objectClass=com.springsource.kernel.model.manage ment.RuntimeArtifactModelObjectNameCreator)'.
    [2010-10-05 12:12:35.583] Thread-3 <KE0101I> Reference '&objectNameCreator' in bundle 'com.springsource.kernel.shell' version '2.0.1.RELEASE' was satisfied by service with filter '(objectClass=com.springsource.kernel.model.manage ment.RuntimeArtifactModelObjectNameCreator)'.
    [2010-10-05 12:12:36.653] kernel-dm-11 <SH0001I> dm Kernel ssh shell available on port 2401.
    [2010-10-05 12:12:36.784] startup-tracker <KE0002I> Kernel started.
    [2010-10-05 12:12:36.825] system-artifacts <UR0002E> User region failed while deploying initial artifacts. Shutting down.
    [2010-10-05 12:12:36.828] System Bundle Shutdown <KE0010I> Shutdown initiated.

    So what am I doing wrong as this a brand new download of the Springsource DM server out of the box
Working...
X