Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Splash version / admin link in 2.0.0.M1 Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Splash version / admin link in 2.0.0.M1

    After installing DM server 2.0.0.M1 (Not the latest nightly version),
    the splash says it's still version 1.0.0, even though it's listed as the 2.0.0.M1 version:

    Code:
    <SPOF0001I> OSGi telnet console available on port 2401.
    [2009-04-09 11:39:39.951] main                     <SPKE0002I> Kernel installed.
    [2009-04-09 11:39:41.223] main                     <SPKE0003I> Kernel started.
    [2009-04-09 11:39:41.425] server-dm-13             <SPPM0000I> Installing profile 'web'.
    [2009-04-09 11:39:43.046] server-dm-1              <SPSC0001I> Creating HTTP/1.1 connector with scheme http on port 8080.
    [2009-04-09 11:39:43.113] server-dm-1              <SPSC0001I> Creating HTTP/1.1 connector with scheme https on port 8443.
    [2009-04-09 11:39:43.117] server-dm-1              <SPSC0001I> Creating AJP/1.3 connector with scheme http on port 8009.
    [2009-04-09 11:39:43.313] server-dm-1              <SPSC0000I> Starting ServletContainer.
    [2009-04-09 11:39:45.535] server-dm-13             <SPPM0001I> Installed profile 'web'.
    [2009-04-09 11:39:45.767] Deployer Recovery        <SPPM0002I> Server open for business with profile 'web'.
    [2009-04-09 11:39:46.242] Deployer Recovery        <SPSC1000I> Creating web application '/'.
    [2009-04-09 11:39:46.414] async-delivery-thread-1  <SPSC1001I> Starting web application '/'.
    [2009-04-09 11:39:47.197] Deployer Recovery        <SPDE0010I> Deployment of 'com.springsource.server.servlet.splash' version '2.0.0.M1' completed.
    [2009-04-09 11:39:47.875] Deployer Recovery        <SPSC1000I> Creating web application '/admin'.
    [2009-04-09 11:39:48.179] async-delivery-thread-1  <SPSC1001I> Starting web application '/admin'.
    [2009-04-09 11:39:49.391] Deployer Recovery        <SPDE0010I> Deployment of 'com.springsource.server.servlet.admin' version '2.0.0.M1' completed.
    [2009-04-09 11:39:50.121] Deployer Recovery        <SPSC1000I> Creating web application '/com.springsource.server.repository'.
    [2009-04-09 11:39:50.301] async-delivery-thread-1  <SPSC1001I> Starting web application '/com.springsource.server.repository'.
    [2009-04-09 11:39:50.784] Deployer Recovery        <SPDE0010I> Deployment of 'com.springsource.server.repository.hosted' version '2.0.0.M1' completed.
    [2009-04-09 11:39:50.790] fs-watcher               <SPDE0048I> Processing 'INITIAL' event for file 'server.admin.splash-2.0.0.M1.jar'.
    [2009-04-09 11:39:50.791] fs-watcher               <SPDE0031I> File 'server.admin.splash-2.0.0.M1.jar' already deployed.
    [2009-04-09 11:39:50.792] fs-watcher               <SPDE0048I> Processing 'INITIAL' event for file 'server.admin.web-2.0.0.M1.jar'.
    [2009-04-09 11:39:50.792] fs-watcher               <SPDE0031I> File 'server.admin.web-2.0.0.M1.jar' already deployed.
    [2009-04-09 11:39:50.793] fs-watcher               <SPDE0048I> Processing 'INITIAL' event for file 'com.springsource.server.repository.hosted-2.0.0.M1.par'.
    [2009-04-09 11:39:50.794] fs-watcher               <SPDE0031I> File 'com.springsource.server.repository.hosted-2.0.0.M1.par' already deployed.
    Clicking the admin link in the splash redirects to /admin/
    which leads to 'Tomcat's administration web application is no longer installed by default. Download and install the "admin" package to use it.'

    Removing the trailing slash (ie /admin) solves the problem.

    Ronald

  • #2
    Thanks for the problem report, Ronald. Both should now be fixed in the latest nightly builds.

    Comment

    Working...
    X