Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Bundle repository browser does not install bundles Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bundle repository browser does not install bundles

    Using the Bundle Repository Browser I can search for bundles from the SpringSource Repo.

    This works fine.

    I click on a bundle I want and it tells me it is going to download the bundle in the background. It then refreshes the bundle list on the right hand side but the selected bundle never appears.

    I am on Beta 9, STS app tools V 1 v200807010800 and behind a firewall

  • #2
    Bundle repository browser does not install bundles

    please see,

    http://www.springsource.com/beta/applicationplatform/comments.php?DiscussionID=178&page=1#Item_14

    Comment


    • #3
      Bundle repository browser does not install bundles

      Paul,

      does the 'View License' button work for you. I just want to confirm that the firewall configuration is correct. If that is the case then we have a problem with the way we configure the firewall for the http connection. Can you please provide some details about what firewall and authorization scheme you are using?

      Thanks.

      Christian

      Comment


      • #4
        Bundle repository browser does not install bundles

        Hi Christian

        Yes the view license and search buttons work.

        The firewall configuration is I think based on NTLM. In Windows I just have to configure a proxy ip address and port in Eclipse and I can get out to the internet. In Linux I use it without being logged into a Windows domain so I have to set http_proxy etc. In this scenario I am running in Windows though.

        Our firewall in addition has some virus checking/content filtering stuff in it that means that downloading jars can take ages as you have to wait whilst the firewall software unzips jars files and has a look inside them

        Comment


        • #5
          Bundle repository browser does not install bundles

          Worldheart - the bundles I am trying to install conform to the naming convention mentioned on your link and I am on beta 9 so hopefully that fixed the bug you noticed anyway.

          Comment


          • #6
            Bundle repository browser does not install bundles

            Should I raise a Jira for this so it doesn't get lost ?

            Comment


            • #7
              Bundle repository browser does not install bundles

              Is it just a refresh issue inside Eclipse or is the bundle not downloaded to the PLATFORM_HOME/repository/bundles/usr directory?

              Comment


              • #8
                Bundle repository browser does not install bundles

                It's not downloaded at all.

                Example:

                Search on net.sf.cglib.beans
                Find CGLIB Code Generation Library in list
                Click check box, view license button is available and works
                Click download button (dialog about background download used to appear but I checked box to rurn this off)
                Screen refresh appears to take place
                No download in PLATFORM_HOME/repository/bundles/usr (PLATFORM_HOME set correctly, double checked this)

                Comment


                • #9
                  Bundle repository browser does not install bundles

                  Hi Paul,

                  Yes, please raise a JIRA issue against the tools for this if you have not done so already.

                  Thanks,

                  Sam

                  Comment


                  • #10
                    Bundle repository browser does not install bundles

                    Done - see https://issuetracker.springsource.com/browse/PLATFORM-136

                    Comment

                    Working...
                    X