Announcement Announcement Module
Collapse

Spring Dynamic Modules forum decommissioned in favor of Eclipse Gemini Blueprint

With the official first release of Eclipse Gemini Blueprint shipped, the migration of the Spring Dynamic Modules code base to the Eclipse Foundation, as part of the Gemini project, has been completed.

As such, this forum has been decommissioned in favour of the Eclipse Gemini forums.
See more
See less
Tracing the problem in a Web Bundle depoyed on the Spring DM server Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tracing the problem in a Web Bundle depoyed on the Spring DM server

    Hello,

    I want to ask for a solution about a problem that's really causing me much trouble since nearly a week.
    I am developping a project made of many bundles and web bundles. In what concerns the bundles every thing is ok, but when it's about deploying the web bundles, I got many big troubles.
    In fact I realized that every time there is something missing or any kind of error, my web bundle juste fail to start, without nothing more then theses exceptions :
    Code:
    [2010-09-24 15:32:33.962] TCP Connection(19)-127.0.0.1 <DE0000I> Installing bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:34.727] TCP Connection(19)-127.0.0.1 <DE0001I> Installed bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:34.808] TCP Connection(19)-127.0.0.1 <DE0004I> Starting bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:34.814] Thread-5                     <WE0000I> Starting web bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0' with context path '/test'. 
    [2010-09-24 15:32:35.064] Thread-5                     <WE0005E> Failed to start web bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0': consult the serviceability log for further details. 
    [2010-09-24 15:32:35.071] start-signalling-3           <DE0006E> Start failed for bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. com.springsource.kernel.deployer.core.DeploymentException: Web application failed to start
    	at com.springsource.server.web.core.internal.WebBundleLifecycleListener.onStarted(WebBundleLifecycleListener.java:139)
    	at com.springsource.kernel.install.artifact.internal.ArtifactStateMonitor.onStarted(ArtifactStateMonitor.java:215)
    	at com.springsource.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact.asyncStartSucceeded(AbstractInstallArtifact.java:281)
    	at com.springsource.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact.access$0(AbstractInstallArtifact.java:278)
    	at com.springsource.kernel.install.artifact.internal.AbstractInstallArtifact$StateMonitorSignal.signalSuccessfulCompletion(AbstractInstallArtifact.java:231)
    	at com.springsource.kernel.core.internal.BundleStartTracker$1.run(BundleStartTracker.java:150)
    	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886)
    	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908)
    	at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
    Caused by: com.springsource.osgi.webcontainer.core.WebApplicationStartFailedException: com.springsource.osgi.webcontainer.core.spi.ServletContainerException: Web application at '/test' failed to start. Check the logs for more details.
    	at com.springsource.osgi.webcontainer.internal.StandardWebApplication.start(StandardWebApplication.java:106)
    	at com.springsource.server.web.core.internal.WebBundleLifecycleListener.onStarted(WebBundleLifecycleListener.java:130)
    	... 8 common frames omitted
    Caused by: com.springsource.osgi.webcontainer.core.spi.ServletContainerException: Web application at '/test' failed to start. Check the logs for more details.
    	at com.springsource.osgi.webcontainer.tomcat.internal.TomcatServletContainer.startWebApplication(TomcatServletContainer.java:122)
    	at com.springsource.osgi.webcontainer.internal.StandardWebApplication.start(StandardWebApplication.java:89)
    	... 9 common frames omitted
    
    [2010-09-24 15:32:35.079] start-signalling-3           <DE0010I> Stopping bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:35.085] start-signalling-3           <DE0011I> Stopped bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:35.091] TCP Connection(19)-127.0.0.1 <DE0013I> Uninstalling bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'. 
    [2010-09-24 15:32:35.103] TCP Connection(19)-127.0.0.1 <DE0014I> Uninstalled bundle 'TestWebBundle' version '1.0.0'.
    I want to know if I anyone can help me finding a way to trace the source of the problem with more specific informations about it.

    Pleaaase help me!

    Thanks a lot in advance.
Working...
X